Previous Next
Οικοδομικές Άδειες

Το τεχνικό γραφείο "Τυρχανίδη" , αναλαμβάνει την έκδοση και επίβλεψη οικοδομικών αδειών, απο την προμελέτη μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση.

Η οικοδομική άδεια είναι μια έγκριση που πρέπει υποχρεωτικά να λάβετε, εφόσον σκοπεύετε να κατασκευάσετε μια νέα κατοικία, αλλά και για αρκετές ακόμα εργασίες. Πρόκειται για μια δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία, που απαιτεί κόστος, χρόνο και μεγάλη εμπειρία, την οποία διαθέτει πλήρως το τεχνικό γραφείο μας.

Φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε οικοδομική άδεια, με ταχύτητα, ακρίβεια και συνέπεια, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιβλέπουμε την οικοδομική άδεια για την κατασκευή, ενίσχυση, κατεδάφιση, προσθήκη κάθε είδους κτιρίου, βιομηχανικών χώρων, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, κατοικίας.

Πότε απαιτείται άδεια δόμησης;

Άδεια δόμησης, σύμφωνα με τον νέο οικοδομικό κανονισμό, απαιτείται για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας δόμησης, όπως:
α. Κατεδάφιση κατασκευών
β. Εκσκαφές, επιχώσεις, επιστρώσεις, διαμορφώσεις οικοπέδων και γηπέδων με σκοπό τη δόμηση.
γ. Τοποθέτηση ικριωμάτων.
δ. Ανέγερση, προσθήκη, επισκευή, κτιρίων και των παραρτημάτων τους.
ε. Τροποποίηση ή επισκευή όψεων με χρήση ικριωμάτων.
στ. Αλλαγή χρήσης, σε περίπτωση που επέρχεται αλλαγή προς το δυσμενέστερο, στα φορτία σχεδιασμού της στατικής μελέτης ή στον αριθμό απαιτούμενων θέσεων στάθμευσης.
ζ. Κατασκευή και προσθήκη οποιασδήποτε μορφής εγκατάστασης που δεν ορίζεται αλλιώς στον νόμο.
η. Περιτοιχίσεις και περιφράξεις που δεν ορίζονται διαφορετικά.
θ. Κατασκευή υπόγειων δεξαμενών.

Πόσο κοστίζει η έκδοση άδειας δόμησης;

Το κόστος της άδειας δόμησης εξαρτάται από τις απαιτούμενες μελέτες, τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας δόμησης, το εμβαδόν του οικοπέδου κλπ.